third wave water prášok na remineralizáciu destilovanej alebo RO vody
Aká je perfektná mäkká voda do espresso kávovaru? Ako najlepšie ošetrím pitnú vodu z vodovodu tak, aby moje espresso alebo filtrík chutili dokonale, a aby sa naplno rozvinuli všetky chute?
Kto má doma RO reverznú osmózu alebo má možnosť doma destilovať vodu, ten potrebuje remineralizačný prášok z Third Wave Water.
V tomto prášku sú všetky správne minerály v správnom pomere, ktoré keď prisypete do vašej destilovanej vody alebo do vašej vody ošetrenej reverznou osmózou, dostanete vo výsledky prakticky dokonalú vodu.
S touto vodou si chránite espresso kávovar pred zavápnením pred vodným kameňom plus máte istotu, že táto perfektná voda umožní vašej výberovke naplno vyznieť a rozohrať orchester chutí.
Sú dva typy TWW prášku: espresso profile a classic profile.
Classic profile je na brew na alternatívu na filter.
V krabičke classic je 12 “obáločiek” s práškom a v jednej “obáločke” je prášok na 3.7854 litra. Prášok obsahuje magnesium sulfate, calcium citrate, sodium chloride. Je to trošku iné zloženie. Tento classic profile nesypte do kávovaru! Do kávovaru sypte len espresso profile. Ten malý rozdiel v zložení robí veľa. Iba espresso profile chráni kávovar. Kto sype classic profile do kávovaru, tomu hrozí korózia.
Čo to je TWW?
Čo to je remineralizácia?
V TWW práškoch sú soli, ktoré potrebuje RO voda alebo destilovaná voda.
RO má cca 20 tds a destilovaná voda má 0 tds. To nechceme ani piť ani liať do kávovaru, aby neskorodoval. Inými slovami: toto je až príliš mäkká voda!
Prášok nasypete do vody a poriadne premiešate, aby sa prášok z minerálmi solí dokonale rozpustil v ošetrenej vode. RO voda má nula tds. S týmto práškom sa dostávame vo finále na cca. 60- 100 – 160 tds, ak ho do vody prisypeme celý! Vždy sypte celý TWW remineralizačný prášok a keď chcete iný výsledok tds, tak rieďte dodatočne potom vodu znovu destilovanou vodou alebo RO vodou.
Link je tu
Pridať komentár
Chcete sa pripojiť k diskusii?Neváhajte prispieť!