mali farmari z etiopie

gardelli nensebo etiópia guji natural cez v60 hario dripper

,

mali farmari z etiopie

Ch´ire ameli station, Guji, Etiópia, natural, Heirloom

station

dobry mlyncek na kavu

Tentoraz bez KRUVE. Prispôsobíme recept a brew ratio tak, aby sme nemuseli preosievať čerstvo pomletú kávu. Preosievanie je super vec, ale stratíme drahocennú kávu. Mletie na Comandante nastavím kompromisne tak, aby som minimalizoval prach aj bouldre. Aj čas extrakcie prispôsobím tomu. Bouldre budú takto trošku podextrahované a prach iba minimálne preextrahovaný. To je daň za to, že som nepoužil sitká KRUVE. Ale ušetrím kávu, ktorú by som inak nepoužil. Vychádzam z predpokladu, že väčšina home baristov KRUVE nepoužíva.

Kvapkám mäkkú upravenú vodu, aby bol fajn bloom. 25g vody -jedna minúta.

First pour.

Second pour.

cas pomer vody a kavy

25g in a 354g out. Aké je brew ratio?

Dobrew chuť!

0 Odpovedí

Pridať komentár

Chcete sa pripojiť k diskusii?
Neváhajte prispieť!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *