home roasting pražíme výberovú kávu doma
Za odmenu toto naše video
Edit 16.2. 2022
Pražíme doma kávu na domácej pražičke kávy každý deň. Zatiaľ furt na JANOVI. Pražiť na Janovi je zážitok a pritom je to super easy!
Krásne voňavý kumšt!
Postupne sme zistili, že naj káva /platí pre etiópiu sidamo/ je 50 g in a 45,5 out.
Je až neuveriteľné, ako veľa robí každý mini detail každá desatina GRAMU na výstupe. Aj v chuti aj v odtieňoch. Musíme kúpiť dáky presný merač odtieňov farieb.
Teraz už takmer vždy dostaneme pri 190 stupňoch pri 3 min 30 sek výsledok 45,5 a krásne počuť crack tesne pred tým, ako JANO prepne na cooling.
Espresso aj brew filtrík chutí aj vonia znamenite!
Vodu si destilujeme sami, aha
Do destilovanej vody si sypeme TWW na espresso, aha
Destilovanú vodu na brew na alternatívu na filter si remineralizujeme TWW classic profile, aha
Pridať komentár
Chcete sa pripojiť k diskusii?Neváhajte prispieť!