KURZY ESPRESSO DOMA LATTE ART NA OSVETOVEJ 18
Baristické kurzy Latte Art prebiehajú na Osvetovej 18 v Bratislave.
Na kurz 2 – mikropena, cappuccino, srdce patríš ak ešte nevieš namaľovať do espressa mikropenou srdiečko.
Začneme mikropenou a skončíme krásnym srdiečkom, ktoré okamžite pošleš svojej láske:)
Na kurz 3 patríš, ak už vieš srdiečko a chceš ísť ďalej na rozetku a tulipán.
Celkom dobré je poslať nám foto tvojho diela – masterpiecu:) na info@homebarista.sk
Podľa tej foto rýchlo a správne spoločne prídeme na to, do ktorého kurzu ťa zaradíme.
Nie sú to preteky. Je kľúčové prísť na to, na akej si úrovni na začiatku.

Marek Galko ten fešák v modrom nám pomáha s kurzami latte art. Naučí vás, ako správne šľahať -napeniť mlieko na mikropenu. Robíme iba na tých naj high end espresso mašinkách.

Najlepšie baristické pomôcky, aké sú na trhu a všetky novinky dostaneš do rúk, ak prídeš na kurz homebarista.sk: váhy acaia, refraktometer, OCD distribution tool

Kto zalieva tonic ľadový espressom, pocíti, ako sa chuťe postupne premiešajú. Odporúčame acidnejšie lightroast espresso, ale aj dark roast má v tejto kombinácii unikátnu osviežujúcu chuť.

Ihla v kope sena! Nájdi kávový prach! To je úloha na sobotné dopoludnie. Sitká KRUVE nie sú zbytočnosť: naučia nás veľa o káve aj mlynčekoch na kávu. So sitkami KRUVE si môžem pripraviť kávu s každou hrúbkou a pozorovať, čo sa stane a ochutnávať. Hrubšie pomletú kávu nechám oveľa dlhšie lúhovať- extrahovať. Ideálne na cold brew. Úplne jemnú zalejem studenou vodou a čekujem každých desať min. ako sa mení chuť. Kto nechce, nemusí.

KRUVE majú až 12 veľkostí sitiek. Pre perfekcionistov. Pre tých, ktorí chvú nekompromisne a neúplatne testovať tie najkvalitnejšie mlynčeky na kávu na trhu. Ani Mahlkonig ani Max od Dalla Corte neuniknú prísnej kontrole.
Pridať komentár
Chcete sa pripojiť k diskusii?Neváhajte prispieť!